Til toppen

Endringer i ledelsen i Lundin Norway

Direktør for feltutvikling Erik Sverre Jenssen forlater Lundin Norway etter eget ønske, etter en lang periode med vekst og gode resultater. I tillegg til å ha bygget opp gode fagmiljøer internt, har han spesielt satt preg på selskapets måte å jobbe med og videreutvikle en sterk, norsk leverandørindustri.

Inn i ledergruppen kommer direktør for reservoarutvikling Per Øyvind Seljebotn og direktør for prosjektutvikling Charlotte Berge.

Per Øyvind Seljebotn er i dag leder for reservoarutvikling. Han er utdannet geofysiker fra NTNU (1998), og har jobbet med leting og felt i produksjon i flere oljeselskaper før han kom til Lundin Norway i 2012.

Charlotte Berge er i dag leder for utviklingsprosjekter, og har vært ansatt siden 1.november 2018. Hun kom da fra Equinor, hvor hun har hatt nøkkelroller i flere store utbyggingsprosjekter. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU (1994) og fra University of Texas. Andrew Stewart (supply chain manager), og Martin Leslie (IT manager) vil rapportere til Charlotte.

«Med disse endringene styrker selskapet fokuset på undergrunnen i hele verdikjeden, samtidig som arbeidet med å modne funn til kommersielle utbygginger fortsetter med uforminsket styrke. Vår hovedstrategi ligger fast – vi skal fortsette å vokse organisk», sier administrerende direktør Kristin Færøvik.