Til toppen

Ledige stillinger i Lundin Norway

På tide med et jobbskifte kanskje? Vi ser etter nye kolleger, og har ledige stillinger innen leting, reservoar, HSEQ, kommunikasjon, HR, innkjøp og borestedsundersøkelser.

Vi leter etter gode lagspillere som kan bidra til å utvikle selskapet i årene fremover. Samtidig skal vi som selskap legge til rette for at de vi ansetter får mulighet til å utvikle seg både faglig og som mennesker.

Lundin Norway AS er det mest suksessrike leteselskapet på norsk kontinentalsokkel. Vi har gjort betydelige funn i Nordsjøen, med Edvard Grieg og Johan Sverdrup som de største. Vi er ledende i Barentshavet med funn på feltene Gohta og Alta. Også i årene fremover vil vi ha en ambisiøs letestrategi. I 2015 startet vi produksjon fra Edvard Grieg-feltet, og er i dag et fullt integrert oljeselskap. Vi har hovedkontor og driftssenter på Lysaker utenfor Oslo, og avdelingskontor i Harstad.

Som ansatt hos oss får du stort faglig spillerom og ansvar, og vi verdsetter kreativitet og nye ideer. Lundin Norway har vært blant de mest suksessrike oljeselskapene på norsk sokkel de senere årene. Det blir man ikke ved å kopiere andre.

Kanskje en jobb hos oss er noe for deg?
Gå inn på linkene under for å lese mer om stillingene, og sende søknad. Søknadsfrist er 6. januar.