Til toppen

Karriere

I Lundin Norway er vi 400 entusiaster som hver dag jobber for å utvikle selskapet, og dermed også en olje- og gassindustri for fremtiden.

Noen av de flinkeste folkene i bransjen jobber hos oss, men vi trenger stadig påfyll av nye ideer og løsninger for å kunne fortsette å utfordre etablerte sannheter på norsk sokkel.

30 sommerjobber i 2020

Har du lyst til å prøve deg i et av verdens ledende oljeselskap? Om du enten studerer til å bli ingeniør, geolog, økonom eller kanskje noe innen IT, logistikk, kommunikasjon eller samfunnsfag kan dette være muligheten for deg.

Lundin Norway skal engasjere studenter i sommervikariater innen et bredt spekter av fagdisipliner som er viktig for et oljeselskap. En sommerjobb hos oss  kan gi deg verdifull og relevant erfaring. Du får muligheten til å jobbe med interessante faglige utfordringer knyttet til reelle pågående prosjekter. Samtidig blir du kjent med olje- og gassindustrien og med Lundin Norway som arbeidsgiver. Vi er et komplett oljeselskap med aktivitet innen leting, utbygging og produksjon. Her jobber det 400 kompetente og dedikerte ansatte som hver eneste dag bidrar til å gjøre både selskapet og norsk petroleumsindustri litt bedre.

Vi ser etter deg som er i gang med høyere utdanning innen relevante fagfelt og som kjenner deg igjen i våre kjerneverdier – åpenhet, tillit, ærlighet og mangfold. De rette kandidatene er nysgjerrige og fleksible personer som trives med både teamarbeid og selvstendige oppgaver. Flere av dagens ansatte i Lundin startet her som sommervikar.

Oppstarttidspunkt og varighet for sommervikariatene avtales nærmere mellom den enkelte avdeling og kandidat.

Søknad om sommerjobb i Lundin Norway sendes elektronisk via vår karriereportal innen 19. januar. Vi ønsker at du legger vitnemål eller karakterutskrifter sammen med søknaden.

For å sende søknad, gå inn på linken under til den eller de avdelingene du har lyst til å jobbe i. Så ses vi kanskje til sommeren!

faglig utvikling

Faglig utvikling

Vi er et selskap som legger til rette for at våre ansatte får mulighet til å utvikle seg både faglig og som mennesker. Som ansatt hos oss får du stort faglig spillerom og ansvar, og vi verdsetter kreativitet og nye ideer. Lundin Norway har vært blant de mest suksessrike oljeselskapene på norsk sokkel de senere årene.
Vi har gjort betydelige funn i Nordsjøen, med Edvard Grieg og Johan Sverdrup som de største. Vi er ledende i Barentshavet med funn på feltene Gohta og Alta. Også i årene fremover vil vi ha en ambisiøs letestrategi. I 2015 startet vi produksjon fra Edvard Grieg-feltet, og er i dag et fullt integrert oljeselskap. Vi har hovedkontor og driftssenter på Lysaker utenfor Oslo, og avdelingskontor i Harstad.