Til toppen

Karriere

I Lundin Norway er vi 400 entusiaster som hver dag jobber for å utvikle selskapet, og dermed også en olje- og gassindustri for fremtiden.

Noen av de flinkeste folkene i bransjen jobber hos oss, men vi trenger stadig påfyll av nye ideer og løsninger for å kunne fortsette å utfordre etablerte sannheter på norsk sokkel.

Ledige stillinger

Nøkkelen for å lykkes som oljeselskap er å kombinere ny kompetanse og teknologi med industrierfaring. Vi rigger oss for fremtiden blant annet ved å være blant verdens fremste til å ta i bruk ny teknologi og digitale verktøy.
Kanskje en jobb hos oss er noe for deg? Om vi har ledige stillinger, finner du dem her.

Vi har for tiden ingen ledige stillinger

faglig utvikling

Faglig utvikling

Vi er et selskap som legger til rette for at våre ansatte får mulighet til å utvikle seg både faglig og som mennesker. Som ansatt hos oss får du stort faglig spillerom og ansvar, og vi verdsetter kreativitet og nye ideer. Lundin Norway har vært blant de mest suksessrike oljeselskapene på norsk sokkel de senere årene.
Vi har gjort betydelige funn i Nordsjøen, med Edvard Grieg og Johan Sverdrup som de største. Vi er ledende i Barentshavet med funn på feltene Gohta og Alta. Også i årene fremover vil vi ha en ambisiøs letestrategi. I 2015 startet vi produksjon fra Edvard Grieg-feltet, og er i dag et fullt integrert oljeselskap. Vi har hovedkontor og driftssenter på Lysaker utenfor Oslo, og avdelingskontor i Harstad.